ماشین های تزریق پلاستیک عمودی

 

سری دستگاه های تزریق پلاستیک عمودی بر خلاف سری دستگاه های استاندارد، گیره دستگاه در راستای عمود بر سطح زمین قرار دارد. این دستگاه با عناوین دیگری مانند تزریق ستونی و یا دستگاه های تزریق کاروسل نیز شناخته می‌شود. سیستم عملکرد این دستگاه ها به سه صورت  هیدرولیک، تمام الکتریک و یا هیبرید طراحی میگردد.

ساختار گیره دستگاه های تزریق پلاستیک عمودی عمدتاً به صورت جک هیدرولیک مستقیم است، و در این سری از دستگاه ها  سیستم اهرم تاگل و یا بازوهای مکانیکی دیده نمی شود. ساختارگیره دستگاه های عمودی براساس  3 یا 4 عدد تایبار می باشند البته مدل های بدون تایبار آن نیز طراحی گیردیده که به آن تایبار لس می‌گویند. طراحی واحد تزریق مواد دراین سری از دستگاه ها بر اساس نقشه مهندسی و کاربرد مورد نظر می‌تواند به صورت افقی و یا عمودی نسبت به سطح زمین باشد.

 

مزایای استفاده از دستگاه های تزریق عمودی:

علاوه برمدیریت بهینه فضای کارگاهی با بهره گیری از فاکتور ارتفاع، استفاده از سری دستگاه ­های تزریق عمودی( ایستاده)، تسهیل در قرار دادن قطعه آداپتور( اینسرت گذاری) درون قالب های تزریق می باشد. زیرا وجود نیروی جاذبه زمین موجب ثابت ماندن قطعات مورد نظر روی قسمت ثابت قالب می­ شود، اهمیت این موضوع در زمان قرار دادن  قطعات متشکل از مواد غیر فرومغناطیس بیشتر نمود پیدا می‌کند. (موادی مانند مس،  آلومینیوم، برنج  ، لاستیک و...) دارای خاصیت مغناطیسی نیستند و توسط آهنربا جذب نمی­شوند که به آن فرو مغناطیس میگویند.

 

موارد استفاده از دستگاه تزریق عمودی

از این سری از دستگاه ها میتوان در تولید محصولاتی که نیاز به جایگذاری قطعه اضافی در داخل قالب پیش از انجام تزریق می باشد استفاده کرد. از جمله این تولیدات میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:

  1. قطعات لامپ کم مصرف ، قطعات برقی خودرو، لوازم برقی، مسواک ، کابل USP  ، سوکت و غیره

فرایند قالبگیری تزریقی با دستگاه تزریق پلاستیک عمودی

در سری ماشین تزریق پلاستیک عمودی، دو نیمه قالب به صورت عمودی و از سمت به بالا و پایین باز و بسته می شوند. همچنین واحد تزریق دستگاه  در قسمت بالای قالب قرار دارد در دستگاه های تزریق عمودی، نیروی جاذبه زمین  نیز در پر کردن حفره‌های قالب نقش موثری داشته و موجب تسهیل در این کار میگردد.

 وجود گیره‌های باز و صفحات چرخشی در این سری از دستگاه ها امکان کار با چند قالب به صورت  همزمان را فراهم می‌نماید. لذا به سبب این امر میزان مداخله نیروی  انسانی کمتر شده و سهمچنین میزان بهره‌وری نیز افزایش خواهد یافت.

عمده ترین تفاوت دستگاه‌های تزریق پلاستیک عمودی در مقایسه با دستگاه‌های تزریق پلاستیک افقی این است که قطعات تولیدی پس از پایان فرآیند تولید، همانند قالب‌های افقی به طور خودکار و با پران از قالب خارج نمی‌شوند و برای این کار باید از دست یا بازوی رباتیک استفاده شود.

نقاط ضعف دستگاه تزریق پلاستیک عمودی

  1. اتلاف زمان در فرآیند برداشتن  و جایگذاری قطعات اینسرت در قلب با دست اپراتور
  2. امکان بروز آسیب به قطعات تولیدی در زمان برداشتن از قالب توسط نیروی انسانی یا ربات
  3. دشواری در محاسبه زمان‌بندی جهت برداشتن قطعات تولیدی با دست

لازم به ذکر است  سری دستگاه های عمودی  با سایز کوچک  نیز طراحی گردیده اند تا نیاز هار مربوط به قطعات بسیار کوچک را  در کارگاه ها و یا به صورت  یه دستگاه تزریق خانگی  مرتفع سازند. این سری از دستگاه ها که به  دستگاه تزریق پلاستیک دستی نیز شهرت دارند با کمک یک اهرم  دستی به بالا و پایین حرکت می کنند. قالب دستگاه نیز به شکل دستی باز و بسته می شود تا پس  از  اتمام عملیات تزریق بتوان قطعه را از داخل آن برداشت کرد. این سری از  دستگاه ها برای تولید قطعات ریز و کاشتنی مانند سوکت های ریز برقی و غیره  کاربرد دارد و از جمله  دستگاه های پر کاربرد و جذاب خانگی می باشد. ابعاد این دستگاه بسیار کوچک بوده  و در یک اتاق و با بهره گیری از برق تک فاز هم بهره برداری میباشد. این سری از  دستگاه های تزریق پلاستیک برای ساخت قطعات تا 35 گرم مناسب می باشد و نیز می توان قطعات ریز را به صورت چند کویته ( حفره ) بر روی قالب طراحی و تولید نمود. با  کمک این دستگاه اکثر موادپلیمری مانند پلی پروپلین ، پلی اتیلن، پلی آمید و غیره را می توان استفاده نمود.

اطلاعات تماس

دفتر مشهد

تلفن: (۰۵۱) ۳۶ ۵۱ ۳۶ ۸۱ - ۳

فکس: (۰۵۱) ۳۶ ۵۱ ۳۸ ۶۲

کد پستی: ۹۱۹۸۱-۷۴۴۵۹

آدرس : بزرگراه آسیایی، آزادی ۱۳۱، تقاطع چهارم

موبایل: ۰۹۱۲ ۷۳۳ ۹۳ ۳۱

دفتر تهران

تلفن: (۰۲۱) ۷۷ ۳۳ ۳۳ ۳۱

فکس: (۰۲۱) ۷۶ ۷۹ ۰۹ ۸۶

کد پستی: ۱۶۵۸۷-۴۹۸۵۹

آدرس : خیابان اتحاد، خیابان هشتم غربی، شماره ۲۳

موبایل: ۰۹۱۲ ۷۳۳ ۵۲ ۳۳