مزایای استفاده از ظروف پلاستیکی
دوام
ظروف پلاستیکی بسیار بادوام بوده، و اگر آن ها را از فاصله دور پرتاب کنید نباید نگران شکستن آنها باشید. بر فرض مثال می توانید با خیال راحت ناهار خود را در یک ظرف پلاستیکی درب دار بزرگ به محل کار ببرید و یا از این ظروف برای نگهداری وسایل تزئینی یا لباس در خانه خود استفاده کنید. این ظروف مقامت خوبی در برابر ضربه و فشار دارند.
هزینه
ظروف پلاستیک آشپزخانه ارزان تر از سایر ظروفی مانند شیشه، فلز و چوب می باشند. ماده پلاستیکی در مقادیر زیادی تولید می شود بنابراین هزینه کلی این ماده کم می باشد. پلاستیک در نگهداری مواد غذایی استفاده می شود زیرا این ظروف اغلب در استفاده روزمره آسیب می بینند و تعویض این ظروف هزینه کمی دارد. ظروف پلاستیکی ارزان را می توانید در اکثر مغازه ها خریداری نمایید.
معایب استفاده از ظروف پلاستیکی
طول عمر
پلاستیک با گذشت زمان تخریب می شود. این مواد تحت تأثیر نور زیاد، خراش، فرورفتگی و ترک قرار می گیرند. اگر ظروف پلاستیکی را با اقلام سنگین برای مدت طولانی روی هم بگذارید، پلاستیک کمانش می کند و ترک می خورد. به عنوان مثال، یک ظرف شیشه ای برای نگهداری مواد غذایی، عمر طولانی تری نسبت به ظرف پلاستیکی دارد، به شرطی که شیشه آن نشکند.
جذب طعم دهنده ها
این ظروف هنگامی که برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شوند، بو و طعم اقلام ذخیره شده در خود را جذب می کند. غذاهایی با طعم های قوی مانند ادویه کاری، سوپ گوجه فرنگی و سیر، راحت تر جذب ظروف می شوند. بوی آن حتی پس از شستن ظرف با مایع ظرف شویی هم باقی می ماند. ظروف شیشه ای طعم غذا را جذب نمی کنند و بهتر است برای نگهداری مواد غذایی از این ظروف استفاده شود.
اثرات زیست محیطی و بهداشت و سلامت
پلاستیک تجزیه ناپذیر بوده و جذب زمین نمی شود و یا به عبارت دیگر خاک نمی تواند آن را تجزیه کند. همین امر تاثیرات منفی زیادی بر محیط زیست وارد می کند.
بیشترین کاربرد ظروف پلاستیکی بسته بندی
بسته بندی مواد غذایی (ظروف نگهدارنده غذا)
بیشترین کاربرد ظروف پلاستیکی برای بسته بندی مواد غذایی می باشد که خود که این ظروف نگه دارنده غذا شامل موارد زیر می باشد.
ظروف پلاستیک مسافرتی
ظروف پلاستیکی ادویه جات
ظروف پلاستیک ژله
ظروف پلاستیکی مایکروفری و غیره ...
با این ظروف پلاستیک آشپزخانه می توانید نظم و زیبایی خاصی به آشپزخانه و یخچال خود دهید.
این ظروف در بسته بندی های دیگر هم کاربرد دارد از جمله:
بسته بندی لوازم آرایشی
بسته بندی محصولات مراقبت از پوست
بسته بندی مواد دارویی بر فرض مثال نگهداری ویتامین ها، قرص ها، کپسول ها و سایر داروها
بسته بندی نوشیدنی مانند بطری های پلاستیکی برای آب، بطری های شیر و شیشه های پلاستیکی
در اخر ممکن است برای شما این سوال به وجود بیاید که چگونه ترک های یک ظرف پلاستیکی را تعمیر کنیم؟
ترک ها در این ظروف ممکن است به دلیل گرما، سرمای شدید و استفاده مداوم از آن به وجود آیند. پلاستیک ترک خورده را می توانید با جوش دادن لبه ها تعمیر کنید. جوشکاری پلاستیک روشی است که دو تکه پلاستیک را با گرما به هم می چسبانید. در اصل، گرما پلاستیک را ذوب می کند و وقتی سطح سرد شد، دوباره یک تکه می شود.